Пријатен работен простор е клуч за успех

MAMFORCE КОМПАНИЈА

VIP VIP VIP

КОРИСНИЦИТЕ ЗА НАС

Прочитајте што кажуваат оние со искуство што ги користеле нашите услуги

МЕДИУМИТЕ ЗА НАС

Преглед на статии и видео документации преку кои можете да дознаете што медиумите говорат за нас

НОВОСТИ

Награда на MAMFORCE Standard во Скопје

11.12.2019.

Скопје – На Денот на одговорни бизниси што денес се одржа во Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите им беше оддадено признание за посветеност на унапредувањето на човековите права во бизнисот на компаниите коишто применуваат добри практики и заштита на човековите права им е главна одредница во работењето. Им беше оддадено признание и на компаниите што го спроведуваат Mamforce стандардот како алатка за родова рамноправност.